detector.media
15.03.2013 17:11
Докудрами Film.ua увійшли у каталог світового дистриб’ютора Off The Fence

Дистриб'ютор телевізійного контенту компанія Off The Fence включила в свій каталог серію докудрам «Великі мрійники» виробництва українських компаній Film.ua та Signal Red. Про це повідомляє прес-служба Film.ua.

 

«Поява нашого продукту в каталозі одного з найбільших світових  дистриб'юторів оff The Fence - це успіх не лише Film.ua Group, це також сигнал для всього міжнародного ринку, що наша територія стає джерелом конкурентноспроможного, якісного, сучасного контенту », - вважає керівник Film.ua Distribution Ігор Сторчак.

 

Компанія Off The Fence заснована в 1994 році в Амстердамі. Її каталог нараховує близько 5000 годин неігрового контенту.  Off The Fence виробляє і дистрибутує контент наступних жанрів: «Природа і живий світ», «Наука і технології», «Історія», «Люди», «Культура», «Подорожі», «Лайфстайл».

 

Off The Fence представляє каталоги незалежних продюсерів неігрового контенту, а також таких бродкастерів, як Smithsonian Networks, NHNZ, IFC Films, WeTV. Серед регулярних клієнтів Off The Fence - National Geographic Channels, Discovery Network International, France Televisions, ARTE, ZDF, ORF, History Channel, Smithsonian Networks, MSNBC, BBC, NHK, Rai, Viasat.

 

Нагадаємо, проект «Великі мрійники» об'єднує історії життя і творчості видатних  першовідкривачів в сферах науки і мистецтва. Серед героїв фільмів: Нікола Тесла, Жюль Верн, Леонардо да Вінчі, Костянтин Ціолковський, Альфред Нобель, Архімед та інші.

 

У фільмах використані реконструкції та сучасна комп'ютерна графіка. Творці стрічок за її допомогою намагались показати не лише основні етапи життя великих людей, але і їхні мрії, фантазії, плани і бачення майбутнього людської цивілізації.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY