detector.media
22.02.2013 15:26
Одночасно з виходом першого номеру стартував сайт українського Vogue
Одночасно з виходом першого номеру стартував сайт українського Vogue

Видавничий дім UMH Publishing («Український медіахолдинг», УМХ) сьогодні, 22 лютого, одночасно з виходом першого числа журналу Vogue Ukraine, запустив офіційний сайт проекту - vogue.ua. Про це повідомляє сайт watcher.com.ua.

 

Старшим редактором vogue.ua призначено Наталю Васюру.

 

Як зазначається на сайті, 90% його контенту буде унікальним - новини, статті, фото та відеорепортажі зі світу моди. Сайт і журнал Vogue Ukraine публікуватимуться російською мовою.

 

На vogue.ua уже доступні рекламні прайси для рекламодавців: зокрема, вартість 1000 показів верхнього банеру починається від 100 грн, а вартість тижневого брендування головної сторінки сайту - 100 тис. грн.

 

Треба зазначити, що під час запуску попереднього гучного бренду холдингу -  Forbes, - офіційний сайт видання було запущено більш ніж через рік після старту друкованого журналу. У випадку з Vogue це відбулось одночасно.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 21 лютого, у продаж надійшло перше - березневе - число української версії журналу про моду Vogue. Головний редактор журналу - Маша Цуканова, що останні 6 років працювала редактором журналу «Коммерсантъ-Weekend» у видавничому домі «Коммерсантъ».

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY