detector.media
18.02.2013 11:00
НТКУ пропонує на посаду гендиректора дві кандидатури. Бенкендорфа замінить Пантелеймонов?
НТКУ пропонує на посаду гендиректора дві кандидатури. Бенкендорфа замінить Пантелеймонов?
Наразі пан Пантелеймонов виконує обов'язки гендиректора НТКУ

Єгор Бенкендорф написав заяву про звільнення з посади генерального директора Національної телекомпанії України за власним бажанням. Про це «Детектор медіа» повідомили у юридичній службі компанії.

 

Заява  пана Бенкендорфа передана до Секретаріату Кабінету Міністрів України.

 

До розгляду заяви українським урядом Єгор Бенкендорф перебуває у відпустці. На час відпустки генерального директора виконувачем його обов'язків призначено заступника генерального директора НТКУ з інформаційного та суспільно-політичного мовлення Олександра Пантелеймонова.

 

Також Національною телекомпанією України внесено дві пропозиції щодо кандидатури нового генерального директора телекомпанії. Це два заступника керівника НТКУ - Олександр Пантелеймонов та Ігор Толстих.

 

За неофіційною інформацією «Детектор медіа» ймовірніше за все, НТКУ очолить Олександр Пантелеймонов.

 

Олександр Пантелеймонов  на НТКУ займався розробкою концепції та організацією виробництва телевізійних програм для висвітлення діяльності Президента України та Кабінету Міністрів України «Відверта розмова», «Підсумки тижня», «Офіційна хроніка», «Офіційна хроніка. Тиждень», «Кабмін: подія тижня», «Уряд на зв'язку з громадянами», «Слово регіонам». Окрім цього пан Пантелеймонов є головним редактором проекту «Діалог з країною», який готується на 22 лютого 2013 року. Як вже повідомляла «Детектор медіа», проект присвячений третій річниці інавгурації Президента України Віктора Януковича.

 

До роботи на НТКУ Олександр Пантелеймонов працював на «Інтері», був шеф-редактором ток-шоу «Свобода на "Інтері"» у 2008-2009 роках, має науковий ступінь кандидата політичних наук.

 

Ігор Толстих працює на НТКУ з серпня 2004 року, у грудні цього ж року він був призначений віце-президентом телекомпанії, а з березня 2010 року - заступник генерального директора.

 

Раніше «Дуся» повідомляла, що на посаду гендиректора НТКУ претендують Олександр Савенко, Олександр Пантелеймонов, Євген Буцан, Ігор Толстих, Ігор (або Юрій) СторожукІлля Ноябрьов і Дмитро Джангіров.

 

Нагадаємо, 14 лютого Єгор Бенкендорф був призначений головою правління телеканалу «Інтер».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY