detector.media
17.02.2013 13:30
Коротич: записи інтерв`ю з Януковичем припинили після запитання про Тимошенко
За словами екс-ведучого «Вечорів з Віталієм Коротичем», Ганна Герман звинуватила його у втручанні в політику

Журналіст, екс-редактор журналу «Огонёк» та колишній ведучий проекту «Вечори з Віталієм Коротичем» Віталій Коротич розповів, що цикл його інтерв`ю з президентом Віктором Януковичем припинився після запитання про ув`язнення Юлії Тимошенко. Про це він сказав в інтерв`ю російському виданню «Афиша».

 

«Було п'ять передач. Мало було бути більше, але під час п'ятої я сказав: "Слухайте, Вікторе Федоровичу, якого біса сидить Тимошенко? До неї ж в черзі стоять посли, президенти, а вона сидить. Випустіть її! Що це таке взагалі?!" Він якось зам'явся, щось почав пояснювати... Я кажу: "Значить так, обговорюється питання, чи можна відправити на лікування до Німеччини або в Швейцарії - це складно? А то у вас люди стільки накрали, що вони можуть собі по клініці купити, всю Швейцарію!"», - зазначив пан Коротич у розмові з Олегом Кашиним.

 

За словами Віталія Коротича, після закінчення запису інтерв`ю Ганна Герман, на той час радник президента України - керівник Головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань Адміністрації президента, висловила журналісту претензії щодо втручання в політику. «Я послав її на... Відтоді мене більше на цю передачу не запрошують», - сказав Віталій Коротич. 

 

Щодо початку співпраці, журналіст розповів: «Дуже цікаво познайомився з Януковичем. Він ні з ким не хотів розмовляти, а коли зайшла мова про мене, каже - давай робити передачі. Я відповів: "Тоді так - будемо розмовляти, про що я хочу". І поговорили».

 

Також він додав: «В усіх випадках треба залишатися собою. І з Віктором Федоровичем ми дуже добре налагодили відносини, пару раз з ним вже після тих передач посиділи просто "по душам", пообідали. І залишилася репутація. Порядність - це дуже прибуткова справа, як би там не було».

 

Як писала «Детектор медіа», «Вечори з Віталієм Коротичем» виходили на Першому національному починаючи з 24 серпня 2011 року. Окремі випуски програм транслювали всі обласні та регіональні державні телерадіокомпанії України.

 

«Детектор медіа» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY