detector.media
08.02.2013 14:29
Кисельов не запрошував лідерів опозиції, бо вони ставили забагато умов

Екс-ведучий ток-шоу «Велика політика» на телеканалі «Інтер» Євген Кисельов пояснив відсутність лідерів опозиції в ефірах «Великої політики» починаючи з 2011 року значним переліком умов, які виставляли ці політики і на які ведучий піти не міг. Про це він сказав в інтерв'ю журналу «Корреспондент».

 

«Яценюк, Турчинов та інші дуже часто обумовлювали свою появу в студії таким набором умов, які я прийняти не міг. Але навіть не це головне. Лідери опозиції розучилися бути ньюзмейкерами, створювати інформприводу для того, щоб потім виконувати соло в телепрограмах. Що ми від них чули, крім гучних лозунгів і нічим не підкріплених словесних випадів на адресу опонентів?», - сказав ведучий.

 

Щодо Віталія Кличка він зауважив, що «як тільки в нього з'явились амбіції на дещо більше (окрім фракції в міськраді. - ТК), він одразу став у мене з'являтися».

 

Разом з тим пан Кисельов висловив думку, що ступінь свободи української журналістики порівняно з російською на порядок вище, оскільки «тут існують прямі ефіри, на які регулярно ходять представники опозиції і де вони говорять усе, що їхній душі завгодно. На російському телебаченні всі ефіри криві, тобто ідуть у запису й зайві слова вирізаються».

 

Появу рингу, роялю й кухаря в студії «Великої політики» в останньому сезоні ведучий пояснив спробою оживити цікавість глядачів до програми.

 

«Цікавість публіки до політики завжди змінюється циклічно, напередодні президентських виборів вона на піку, через рік-півтора після виборів - у нижній точці. Розуміючи це, я шукав способів оживити глядацьку цікавість до моєї програми: вже в передостанньому сезоні, починаючи з вересня 2011 року, ми почали вносити в програму елементи інфотейнменту. Тоді ваш покірний слуга чого тільки не робив - одного разу навіть у студію на велосипеді в'їхав», - розповів пан Кисельов, відповідаючи на запитання, навіщо експериментував і чи хотів з політичного шоу зробити розважальне.

 

Нагадаємо, з нового року телеканал «Інтер» не продовжив контракт з Євгеном Кисельовим і закрив його політичне ток-шоу «Велика політика» (виходило з вересня 2009 року), замість якого з 25 січня виходить «Справедливість» з Анною Безулик. Нині Євген Кисельов, з його слів, працює над новим великим телевізійним проектом для українського каналу, однак відмовляється уточнювати назву каналу та деталі нової програми. Тим часом Євгена Кисельова вважають претендентом на одне з топ-менеджерських крісел телеканалу «Інтер».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY