detector.media
08.02.2013 13:08
Кисельов: Шувалов – мій добрий знайомий, як і Найєма та Лещенка
Кисельов: Шувалов – мій добрий знайомий, як і Найєма та Лещенка

Екс-ведучий ток-шоу «Велика політика» на телеканалі «Інтер» Євген Кисельов в інтерв'ю журналу «Корреспондент» підтвердив, що траплялися ситуації, коли склад учасників ток-шоу «Велика політика» визначала не редакція програми, а партійні штаби.

 

«Так, на жаль, це українська телевізійна реальність. Штаби кажуть: або ми до вас відправляємо депутата N, або від нас не буде нікого. І що із цим поробиш?», - зауважив ведучий.

 

«А що стосується улюбленої теми, що хтось щось радить... З Валерієм Хорошковським, коли я тільки починав працювати на "Інтері", ми зустрічалися досить часто, а потім дедалі рідше. За останній же рік ми бачилися, по-моєму, тільки одного разу. Особисті стосунки в нас склалися, не приховаю, прохолодні. Думаю, з причин психологічних, вікових, культурологічних. Ми виявилися надто різними», - сказав пан Кисельов.

 

«Але я все одно буду з удячністю пам'ятати про те, що Хорошковський свого часу запросив мене працювати на "Інтер" і дав мені можливість повернутися до професії телевізійного політичного оглядача, яка в Росії - принаймні на великих каналах - померла», - додав він.

 

На зауваження, що теми і склад учасників програми більше радив не Хорошковський, а Ігор Шувалов, колишній позаштатний радник голови Адміністрації президента, Євген Кисельов відповів: «Ігор Шувалов - один з багатьох моїх добрих київських знайомих. Ми з Ігорем - не побоюся сказати про це - навіть приятелюємо. Обидва - москвичі, з різних обставин нашого життя осілі в Києві. Він блискучий професіонал, тонкий знавець українського політичного життя, чудово розбирається в роботі ЗМІ. Спілкуватися з ним одне задоволення. Це вам, думаю, можуть підтвердити багато відомих українських політичних журналістів, наприклад Мустафа Найєм або Сергій Лещенко, для яких Ігор Шувалов є, наскільки я знаю, точно таким само давнім і добрим знайомим. Але говорити про те, що Шувалов щось вирішував за мене в моїй програмі, - це те саме, як казати, що Шувалов вирішує щось за Лещенка або Найєма».

 

Нагадаємо, з нового року телеканал «Інтер» не продовжив контракт з Євгеном Кисельовим і закрив його політичне ток-шоу «Велика політика» (виходило з вересня 2009 року), замість якого з 25 січня виходить «Справедливість» з Анною Безулик. Нині Євген Кисельов, з його слів, працює над новим великим телевізійним проектом для українського каналу, однак відмовляється уточнювати назву каналу та деталі нової програми. Тим часом Євгена Кисельова вважають претендентом на одне з топ-менеджерських крісел телеканалу «Інтер».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY