detector.media
04.02.2013 12:39
«Регіонали» відмовилися від участі в «Справедливості» через проблеми зі здоров’ям – Анна Безулик
«Регіонали» відмовилися від участі в «Справедливості» через проблеми зі здоров’ям – Анна Безулик
Відмовилися всі троє майже одночасно, за три години до ефіру

Представники Партії регіонів, які заздалегідь підтвердили свою участь у другому випуску політичного ток-шоу «Справедливість», майже одночасно з інтервалом у півгодини, приблизно за три години до початку ефіру відмовилися брати у ньому участь. Про це повідомила в інтерв'ю «Детектор медіа» ведуча ток-шоу Анна Безулик.

 

Нагадаємо під час другого ефіру жоден представник Партії регіонів не прийшов на програму, темою якої була справа Щербаня.

 

«Переговори тривали тиждень і були дуже складними. Врешті-решт ми отримали підтвердження від трьох учасників. Відмови відбулися майже одночасно з інтервалом у півгодини, приблизно за три години до початку ефіру. Пояснення були пов'язані із здоров'ям», - каже ведуча.

 

Відповідаючи на запитання, чи готувалися автори програми при розробці формату до таких форс-мажорів, коли одна зі сторін не буде представлена взагалі, Анна Безулик зазначила: «До форс-мажорів ми готувалися останні 15 років роботи у суспільно-політичному мовленні:). А щодо картонних зображень - це стандартна практика. Такого роду речі - зображення, написи на стільцях, тощо активно використовують світові ЗМІ».

 

Нове політичне ток-шоу «Справедливість» з Анною Безулик стартувало на «Інтері» 25 січня. 1 лютого вийшов другий випуск.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY