detector.media
31.01.2013 15:18
18 лютого телеканал СТБ почне показ серіалу «Метод Фрейда»

18 лютого телеканал СТБ почне показ першого сезону серіалу «Метод Фрейда» виробництва кінокомпанії  Star Media. Прем'єра відбудеться у лінійці телесеріалів, які виходять на СТБ з понеділка по четвер о 21:00. Про це повідомила прес-служба телеканалу.

 

«Метод Фрейда» - це 12-епізодичний серіал з Іваном Охлабистіном в головній ролі. Стрічка замінить на СТБ телесеріал «Самара» у слоті  21.00-22.00.

 

У центрі подій нового серіалу - психолог за освітою, цивільний чоловік, із промовистим прізвищем Фрейдін, що працює спеціальним консультантом при слідчому відділі прокуратури. Його поява у правоохоронних органах обумовлена ​​необхідністю застосування нетрадиційних методів боротьби зі злочинністю. У розслідуванні злочинів Роман Фрейдін спирається на інтуїцію і використовує наукові методики, відтворює біокінетичні картини подій, психофізичні портрети злочинців, прогнозує дії бандитів.

 

«Метод Фрейда» - це не звичайний детектив про багатостраждального, відданого усім єством, депресивного служителя закону, а приголомшлива історія про оптимістичну, іронічну, яскраву, розумну і дуже нестандартну людину. Літератор, психолог, філософ, при цьому покерний гравець, ерудит, цинік і авантюрист Роман Фрейдін дуже успішно знаходить себе в пошуковій роботі. На своїй новій посаді консультанта прокуратури Фрейд використовує найрізноманітніші наукові методики - математика, література, астрофізика, біоніка, гідродинаміка ... Але, об'єднуючим моментом виступає, звичайно ж, психологія. Так, він працює не за зарплату, він епатажний, у нього дорогий годинник і крута машина, зате він набагато ближчий до життя, ніж багато хто з його колег-слідчих, тому що він пройшов через вогонь, воду і мідні труби, перш ніж став тим , ким став. І його розслідування - це пошук шляхів проникнення до мотивів вчинення злочину, у тому числі - і глибинних, часом схованих в самій підсвідомості злочинця. Це важливо, адже нам відкривається розуміння, що даної трагедії можна було б уникнути», - сказав продюсер фільму, засновник Групи компаній Star Media Владислав Ряшин.

 

Наразі йдуть зйомки другого сезону серіалу, який має вийти у поточному році.

 

 

Нагадаємо, «Детектор медіа» повідомляла, що серіал «Метод Фрейда» (друга назва - «Фрейд») кінокомпанії  Star Media вийде в ефір на російських каналах раніше, ніж на СТБ. На «Первом канале» (Росія) серіал демонструвався з 8 по 15 січня о 21.30.

 

Катерина Воєвська для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY