detector.media
21.01.2013 15:51
Томенко стурбований позаплановою податковою перевіркою радіостанції «FM Галичина»
Томенко стурбований позаплановою податковою перевіркою радіостанції «FM Галичина»
Голова Комітету звернувся до керівництва ДПС з проханням пояснити потребу позапланової перевірки радіостанції

Голова Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко стурбований ситуацією, пов'язаною з проведенням позапланової перевірки ТОВ «ТРК «Галичина» Державною податковою службою. Про це йдеться на його персональному сайті.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 16 січня на адресу радіостанції «FM Галичина» надійшов офіційний лист від ДПС щодо позапланової перевірки радіостанції з питань дотримання вимог податкового законодавства. При цьому, за словами керівництва радіостанції, податківці, незважаючи на те, що в наказі йдеться про перевірку взаєморозрахунків радіостанції лише з одним підприємством, почали вимагати в ТОВ «ТРК Галичина» значно більшу за обсягом документацію та інформацію. Наразі податкова вимагає надати усі документи щодо діяльності «FM Галичина» за останні два роки.

 

Керівництво радіостанції пов'язує також позапланову перевірку з упередженим ставленням через принциповий україномовний формат мовлення «FM Галичина».

 

Керівництво «FM Галичина» звернулося до голови Комітету з питань свободи слова та інформації Миколи Томенка з проханням розібратися у цій ситуації та посприяти її вирішенню.

 

В свою чергу, Микола Томенко поінформував, що він звернувся до керівництва Державної податкової служби з проханням пояснити потребу невідкладної перевірки радіостанції «FM Галичина».

 

За його словами, у разі необхідності Комітет з питань свободи слова та інформації розгляне це питання на своєму засіданні з метою не допустити перешкоджання журналістській діяльності.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY