detector.media
26.12.2012 13:09
НАМ очікує від Томенка і Комітету свободи слова ефективної співпраці з громадськістю та галуззю
Яка була притаманна Комітету у період його попереднього головування

Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ) вітає призначення нового складу Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації та закликає депутатів прислухатись до рекомендацій галузевих організацій та третього сектору. Про це йдеться у повідомленні НАМ.

 

«Асоціація сподівається, що голова комітету Микола Томенко збереже практику ефективної  співпраці із громадськістю та галуззю, яка була притаманна комітету у період його попереднього головування. А також має надію, що члени комітету будуть підтримувати позитивну практику, оскільки необхідність залучення громадськості до законодавчого процесу була задекларована всіма політичними силами, які представлені зараз у Верховній Раді», - наголошує НАМ.

 

Асоціація мовників нагадує новообраним членам комітету, що напередодні виборів низка громадських організацій затвердила Декларацію про інформаційну політику, яка містить керівні принципи державного регулювання діяльності ЗМІ. НАМ пропонує Комітету у новому складі обговорити цей документ вже на першому засіданні та використовувати його у плануванні своєї подальшої роботи.

 

«Також сподіваємося, що перший заступник голови комітету Олена Бондаренко зможе успішно закінчити роботу над новою редакцію Закону України "Про телебачення і радіомовлення", що була розпочата у 2012 році, та готові усіляко підтримувати цю подальшу роботу», - йдеться у повідомленні НАМ.

 

Нагадаємо, 25 грудня парламент ухвалив постанову про комітети, згідно з якою головою Комітету з питань свободи слова та інформації став Микола Томенко («Батьківщина»), а першим заступником - Олена Бондаренко (Партія регіонів). Всього до Комітету увійшли 10 народних депутатів.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY