detector.media
10.12.2012 10:00
Наталка Якимович продюсує «Табу» з Миколою Вереснем на «1+1» (ДОПОВНЕНО)

Продюсером таблоїду «Табу» з Миколою Вереснем на каналі «1+1» є Наталка Якимович. Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі «1+1».

 

Раніше Наталка Якимович продюсувала авторську програму Олександра Ткаченка Tkachenko.ua. У минулому пані Якимович працювала на 5-му каналі й на каналі «Сіті».

 

Таблоїд «Табу» стартує 19 грудня. У проекті  розкриватимуться теми, «які не заведено обговорювати»: в ефір виходитимуть ексклюзивні розслідування та невідомі деталі гучних скандалів з життя зірок, політиків та простих людей. Проект, за визначенням ведучого Миколи Вересня, є «продюсерським».

 

Отримавши від каналу пропозицію зробити програму з драматичними та сенсаційними сюжетами, команда проекту придумала кілька робочих назв. Але врешті-решт вирішила повернути на канал перевірений бренд, який чітко асоціюється з Миколою Вереснем, розповіла пані Якимович.

 

«Перше, що спадає на думку, це те, що глядачі скучили за Миколою Вереснем, - каже пані Якимович. - Адже безумовно він - одна з найяскравіших зірок українського телебачення. Неймовірне поєднання гарного журналістського досвіду з багатим життєвим. Чесно, у нас навіть не було альтернативної ідеї ведучого - тільки Вересень».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY