detector.media
14.11.2012 10:57
У творчому конкурсі телесервісу Divan.TV переміг Данило Царьов
У конкурсі медійного сервісу Divan.TV переміг колишній креативний продюсер ISTIL Studios Данило Царьов. Він стане продюсером інтерактивно-розважального каналу, який має намір створити Divan.TV. Про це повідомляє прес-служба компанії

Деталі творчої концепції , яка перемогла у конкурсі Divan.TV,  пан Царьов поки що не розкриває, однак наголошує на його інтерактивній складовій: «Глядачі будуть не просто споживачами телевізійних продуктів - вони зможуть впливати на зміст каналу, розробляти свої власні медіафраншізи, а також стануть героями програм. Спеціально для нової платформи буде розроблена технологічна прошивка з інтерактивними опціями, які дозволять глядачам  взаємодіяти з контентом (голосування, рейтингування, коментування). За допомогою нового інтерактивно-розважального каналу користувачам Divan.TV стане доступним активний телеперегляд, а також участь в трансмедійних проектах».

 

У 2005 році Данило Царьов брав участь у створенні фільму для німецького телеканалу ZDF, у 2006 працював на телеканалі «Україна». Він також  керував розробкою сюжету  мильної опери «Сусіди», яка у 2010 році отримала премію «Телетріумф». Окрім цього Данило Царьов т робив проекти  для «Первого канала» (Росія), «Інтера» та «1+1».

 

Як вже повідомляла «Тлекритика», конкурс Divan.TV  проходив з 9 серпня по 30 жовтня. Роботи на конкурс подавали як професіонали, так і аматори. Переможець конкурсу має  отримати контракт від Divan.TV на реалізацію своєї ідеї. Divan.TV буде спонсором проекту та надаватиме технологічну платформу. 

 

Нагадаємо, 18 жовтня телеканали «1+1», «2+2», «Україна», Новий канал, ICTV і СТБ поширили відкритий лист, у якому звинуватили Divan.tv у тривалому порушенні прав інтелектуальної власності.

 

22 жовтня медіахолдинги «1+1 медіа» і «Медіа Група Україна» (МГУ) заявили, що подають судовий позов проти ТОВ «Диван ТВ» (юридична особа ресурсу Divan.tv). Підставою для позову є відсутність ліцензії у Divan.tv і відсутність угод з телеканалами. Керівництво медіахолдингу StarLightMedia також розглядає можливість позову. 22 жовтня про свій позов проти Divan.tv заявив також російський дистрибутор фільмів і серіалів «Російський репортаж».

 

Тим часом творець і власник проекту Divan.tv Андрій Колодюк заявив, що його компанія працює легально і публічно попросив Нацраду перевірити компанію на дотримання законодавства про інтелектуальну власність і наявність угод з правовласниками. Нацрада відповіла, що не може перевірити Divan.tv, оскільки він не є її ліцензіатом.


«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY