detector.media
26.10.2012 10:07
StarLightMedia створила компанію для виробництва ситкомів і обіцяє знімати прокатне кіно

Медіахолдинг StarLightMedia відкрив підрозділ для створення ситкомів і продуктів в інших комедійних телевізійних жанрах - Vaverka Production. Про це повідомив директор телегрупи StarLightMedia Володимир Бородянський на презентації для рекламодавців.

 

За словами пана Бородянського, Vaverka у перекладі з білоруської означає «білка». Компанію очолив ведучий СТБ, колишній капітан білоруської команди КВН «ЧП-Мінськ» Дмитро Танкович.

 

«Vaverka - компанія, яка покликана писати смішні ситкоми. Цього року ми хочемо зробити 40-60 епізодів ситкомів», - сказав пан Бородянський.

 

Володимир Бородянський переконаний, що StarLightMedia досягла видатних успіхів у телевізійному виробництві і тепер планує зосередити зусилля на виробництві серіалів і художніх фільмів.

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа»,  першим серіальним проектом ще однієї кінокомпанії холдингу - StarLightFilm (директор Максим Литвинов) - буде адаптація американського серіалу «Швидка допомога» (оригінальна назва ER, телеканал NBC).

 

«Ми зараз шукаємо Джоржа Клуні», - пожартував керівник телегрупи. Над цим серіалом працює команда проекту «Х-фактор», яку Володимир Бородянський вважає найкращою. «У нас найкращі редактори, сценаристи, режисери та оператори, і ми сподіваємось, що ті продукти, які виходитимуть із цієї компанії, будуть такої ж якості і так само діятимуть на людей, як "Х-фактор"», - додав він.

 

StarLightFilm також займатиметься виробництвом телевізійних фільмів. А за рік, як повідомив пан Бородянський, компанія створить перше прокатне кіно.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY