detector.media
25.09.2012 09:39
«Гроші» відкидають звинувачення Femen і готують новий сюжет про жіночий рух
Він з’явиться в ефірі 26 вересня

Програма «Гроші» («1+1») готує до ефіру другий сюжет про внутрішню кухню Femen. Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі каналу «1+1».

 

Другий сюжет про життя активісток руху готує автор першого матеріалу про Femen Дарина Чиж. Він вийде в ефір у середу - 26 вересня (22.30). Як вже повідомляла «Детектор медіа», 24 вересня жіночий рух звинуватив програму «Гроші» у підготовці замовного матеріалу та заявив, що має намір подати позов до суду через сюжет «Журналістка "1+1" стала активісткою Femen».

 

У відповідь на звинувачення редакція програми стверджує, що всі матеріали щодо Femen, які були в ефірі програми від 19 вересня, відповідають дійсності.

 

«Я була готова до такої реакції дівчат. Адже їхня головна мета - на всьому робити скандал», - заявила пані Чиж.

 

Як і у першому сюжеті, у новому матеріалі вийдуть інтерв'ю зі спонсорами руху та кадри з реального життя «феміністок». У другому сюжеті «1+1» обіцяє розповісти про таємних шанувальників Femen із Франції і про наполеонівські плани феміністок звабити українських міністрів та депутатів.

 

Нагадаємо, 19 вересня у програмі «Гроші» на «1+1» вийшов сюжет «Журналістка "1+1" стала активісткою Femen». У ньому Дарина Чиж розповіла, як була посвячена в активістки руху, скільки заробляють дівчата та скільки коштує оренда їхніх офісів у Києві та Парижі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY