detector.media
14.09.2012 12:50
«Будинок з башточкою» відібраний на Лондонський кінофестиваль
У категорії «Подорож»

Український фільм «Будинок з башточкою» режисера Єви Нейман виробництва «1+1 продакшн» відібраний на 56 Лондонський кінофестиваль, де він візьме участь у категорії «Подорож». Про це повідомляє прес-служба «1+1».

 

Кінофестиваль пройде з 10 по 21 жовтня. На ньому будуть представлені 225 художніх і документальних картин, а також 111 ігрових та анімаційних короткометражок з 68 країн, включно з 14 світовими, 15  міжнародними і 34 європейськими прем'єрами.

 

Нагадаємо, «Будинок з башточкою»  у липні переміг на Міжнародному Кінофестивалі в Карлових Варах у конкурсній програмі «Від сходу до Заходу». Сценарій до фільму написаний за автобіографічним оповіданням Фрідріха Горенштейна «Будинок з башточкою». Це трагічна історія 8-ми річного хлопчика, що повертався з мамою в рідне місто з евакуації, взимку 1944 року.

 

Режисер картини - Єва Нейман. У кінострічці знялися Альберт Філозов, Катерина Голубєва, Михайло Векслер, Віталій Лінецький, Марія Поліцеймако. Дев'ятирічний хлопчик, вихованець одеського інтернату, - Дмитро Кобецкой зіграв головну роль.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY