detector.media
12.09.2012 11:17
«1+1» запускає новий проект з пошуку ідей для телешоу The Next Big Thing
«1+1» запускає новий проект з пошуку ідей для телешоу The Next Big Thing
Проект орієнтований на країни СНД

«1+1 медіа» запускає новий проект The Next Big Thing з пошуку ідей для телевізійних шоу. Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

 

Проект орієнтований на країни СНД: Україну, Росію, Білорусію, Казахстан та інші. В рамках конкурсу кожен охочий може подати свою ідею ТВ-шоу і поборотися за можливість зняти його пілотну версію. Трьох переможців чекає також грошовий приз.

«Найцінніше в проекті - це діалог, обмін думками, можливість створити те телебачення, яке хочуть бачити глядачі, причому найбільш креативні і талановиті. Ми сподіваємося, що завдяки The Next Big Thing ми зможемо знайти формат, який оцінять у всьому світі. Це перший український проект, покликаний не адаптувати відомі світові шоу, а придумати свій, унікальний і популярний формат», - говорить Олександр Ткаченко, генеральний директор «1+1 медіа».

Для участі в проекті потрібно в період з 12 вересня по 1 листопада зареєструватися на сайті pitching.1plus1.ua і відправити свою ідею. Ідея може бути орієнтована на будь-який з каналів групи і будь-якого жанру. Ідеї ​​оцінить експертне журі, а переможець буде оголошений 1 грудня на сайті проекту. У разі успіху пілотної версії шоу знайде життя на телебаченні.

У рамках проекту на сайті проекту будуть викладені відео-подкасти про генерації ідей та про креативне мислення від представників рекламного бізнесу: Максима Лазебника, Дмитра Федоренка, Тетяни Федоренко, Андрія Федорова, Влада Фісуна та інших.

 

Нагадаємо, вперше подібний пітчинг ідей «1+1 медіа» оголосив у червні цього року. Його переможцем став Володимир Москалець із проектом «7-Я, або Серцю не накажеш?».


«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY