detector.media
05.09.2012 15:51
«Найкращий кухар на селі» на «Україні» вестимуть італійський кухар та українська рестораторка
«Найкращий кухар на селі» на «Україні» вестимуть італійський кухар та українська рестораторка
У програмі змагатимуться кухарі з народу

Телеканал «Україна» в новому сезоні запускає кулінарне шоу «Найкращий кухар на селі» виробництва продакшну «Телепро», що разом з каналом входить до складу «Медіа Групи Україна». Про це було оголошено на презентації нового сезону «України» 5 вересня.

 

«Найкращий кухар на селі» - це власна розробка каналу, повідомив «Детектор медіа» головний виконавчий продюсер «України» Григорій Тичина.

 

Проект вестимуть італійський шеф-кухар, ресторатор, технолог, співвласник компанії з виробництва італійського морозива Діно Даль Борго (на фото ліворуч) та українська рестораторка і ресторанний критик Лілія Лібкина (на фото праворуч). Її колишній чоловік Савелій Лібкин є співвласником міжнародної компанії «Реста», а також володіє ресторанами «Дача», «Стейкхаус. М'ясо та вино», «Компот», «Пан-піца». Креативний продюсер шоу - Роман Авраменко.

 

У програмі два столичні ресторанні кухарі вирушають в українське село для того, щоб серед звичайних людей з народу знайти самородків кулінарної майстерності. Сільські герої не знають про свою участь у шоу до моменту, коли на їхньому порозі з'являються експерти. Спочатку ведучі програми знайомляться з родинами сільських кухарів, куштують їхні домашні страви, і лише після цього повідомляють новину про вибір героїв для участі в шоу.

 

Учасники пройдуть майстер-класи, а потім візьмуть участь у кулінарному двобої, під час якого вони приготують дві страви: вишукану з ресторанного меню та свою коронну. Хто визначатиме переможця - «найкращого кухаря на селі» - стане відомо вже в ефірі.

 

Як писала «Детектор медіа», кастинг на кулінарне реаліті «України» було оголошено в липні.

 

Програма стартує в ефірі в жовтні і виходитиме щонеділі об 11:00.

 

Канал «Україна» продовжив традицію українських каналів залучати іноземних кухарів для участі у своїх кулінарних програмах: на «1+1» обличчям проектів «Пекельна кухня» і «На ножах» є російський ресторатор і шеф-кухар Арам Мнацаканов, на СТБ суддею «МастерШефа» і ведучим «Кулінарної династії» - колумбійський шеф-кухар Ектор Хіменес Браво.

 

«Найкращий кухар на селі» не перше кулінарне шоу каналу «Україна». У весняному телесезоні 2012-го на «Україні» виходило кулінарне реаліті «Гості на порозі» з ведучим Максимом Неліпою, у 2011 році - кулінарне шоу «Життя на смак» з Ольгою Герасим'юк.

 

«Детектор медіа»

 

Фото надані прес-службою

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY