detector.media
22.08.2012 18:05
«Україна» відновлює «Великий футбол» у щотижневому режимі (ВІДЕО)
«Україна» відновлює «Великий футбол» у щотижневому режимі (ВІДЕО)
Замість «Футбольного вікенду»

У неділю, 2 вересня, на телеканалі «Україна» відновлює свій вихід спортивно-розважального ток-шоу «Великий футбол». Про це у своєму відеозверненні повідомив ведучий проекту Олександр Денисов.

 

Програма замінить в ефірі спортивний тижневик «Футбольний вікенд», який виходив щонеділі на каналі «Україна» протягом 10 років.

 

«Для нас було велике питання, із чим ми повернемося. З одного боку в нас була історія тривалістю 10 років - історія "Футбольного вікенду", який зібрав свою величезну телевізійну аудиторію. З іншого боку, у нас був досвід Євро-2012, зокрема, програми "Великий футбол". Ці програми не можна порівнювати - це два абсолютно різні формати. По завершенні Євро для нас постало питання вибору, із чим іти далі і як далі жити. Ми зробили свій вибір, і зупинилися на програмі "Великий футбол"», - заявив Олександр Денисов.

 

«Великий футбол» виходитиме щонеділі у прямому ефірі о 22:30 і триватиме щонайменше півтори години, уточнив пан Денисов «Детектор медіа». Але перший випуск вийде о 21:30, одразу по завершенні матчу «Шахтар» - «Динамо».

 

Олександр Денисов поки не розголошує змін, які відбудуться в ефірі, та імен експертів і співведучого/співведучої.

 

 

 

 

Раніше планувалося, що «Футбольний вікенд» на каналі «Україна» з вересня змінить формат і вийде з новими рубриками та обличчями. Водночас «Україна» розглядала варіант розвитку і продовження проекту «Великий футбол», який виходив щодня в дні матчів Євро-2012. Вели проект Олександр Денисов та Ірина Блохіна.

 

Нагадаємо, що «Медіа Група Україна», до якої входить канал «Україна», разом з групою компаній «1+1» придбали права на трансляцію матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА на три сезони (2012-2015 роки).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY