detector.media
14.08.2012 10:40
Княжицький пропонує транслювати ТВі безкоштовно (ДОПОВНЕНО)
або за 1 грн
Генеральний директор ТВі Микола Княжицький звернувся до представників місцевих телекомпаній з пропозицією транслювати канал безкоштовно або за 1 грн. Про це він зазначив на своїй сторінці у Facebook.
 
«"Генії піару" у владі дали вказівку виключати наш канал з мереж», - зазначив пан Княжицький. І додав:  «Ми пропонуємо усім місцеви телекомпаніям безкоштовно або за 1 гривню транслювати будь-які наші програми у будь-якому обсязі. Про це можна повідомляти нас через Facebook або на мою скриньку mk@tvi.com.ua». 
 
Сьогодні, як написала «Українська правда», телеканал ТВі зник з кабельного телебачення «Формат»в Маріуполі. Як зазначають місцеві глядачі, замість нього транслюють канал «Донсбас».
 
А мешканці Донецька повідомили,  що у понеділок у них замість ТВі в ефірі російський «Дом Кино».
 

Як повідомляла «Детектор медіа», ТВі було вимкнено в мережах операторів кабельного телебачення, що працюють під торговою маркою «Тріолан», в 11 містах України. Замість ТВі транслюється телеканал Національного банку України «Банк-TV» (БТБ).

 

«Тріолан» пояснив, що технічний збій і заміна ТВі на БТБ сталися під час виконаннярішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення про включення всіх цифрових телеканалів до універсальної програмної послуги. 
 
Нацрада заявила, що не ухвалювала жодних рішень щодо вилучення будь-яких телеканалів з пакетів програм провайдерів, що працюють під торговою маркою «Тріолан», без відповідних заяв компаній. Як наголосили представники Наради, згадане питання перебуває винятково у площині господарської діяльності провайдера програмної послуги. І нагадали, що передвиборний період Нацрада не має права втручатися або перевіряти ні діяльність «Тріолану», ні «ТВі», ні будь-якої іншої компанії
 
«Детектор медіа»
 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY