detector.media
23.07.2012 15:08
LB.ua відновить роботу 24 липня
LB.ua продовжить роботу в оновленому форматі, каже Соня Кошкіна

24 липня інтернет-видання LB.ua відновить роботу та вийде в оновленому форматі. Зараз на головній сторінці сайту розміщений таймер зворотного відліку до рестарту.

 

Шеф-редактор LB.ua Соня Кошкіна повідомила «Детектор медіа», що рішення про поновлення роботи порталу було прийняте за підсумками редакційної наради «попри політичні обставини та технічні складності».

 

«У будь-якому разі сайт LB.ua продовжить роботу в оновленому форматі. Оновленому - перш за все змістовно. Якісна авторська аналітика завжди була нашою особливістю. І ми не плануємо здавати ці позиції», - сказала Соня Кошкіна.

 

18 липня прокуратура Печерського району Києва порушила кримінальну справу за фактом порушення таємниці листування депутата Володимира Ландіка - за результатами перевірки заяви нардепа від 21 червня.

 

Мета кримінальної справи - знищити LB.ua, його творчий колектив і керівників видання, заявила в коментарі «Детектор медіа» шеф-редактор LB.ua Соня Кошкіна.

 

18 липня LB.ua закрив доступ до свого контенту й оприлюднив на головній сторінці фотографії посадовців, яких редакція вважає відповідальними за порушення кримінальної справи - Сергія Льовочкіна, Рената Кузьміна, Валерія Хорошковського та Андрія Портнова. Згодом замість фото на сайті з'явились коментарі та заяви громадськості й посадовців на підтримку інтернет-видання.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY