detector.media
18.07.2012 17:18
Сергій Льовочкін засудив порушення кримінальної справи щодо Lb.ua
Глава Адміністрації президента звернувся із проханням до ГПУ перевірити законність порушення кримінальної справи

Глава Адміністрації президента України Сергій Льовочкін засуджує порушення кримінальної справи проти інтернет-видання Lb.ua. Про це він зазначив у коментарі «Детектор медіа».

 

Глава Адміністрації президента звернувся із проханням до Генеральної прокуратури України перевірити законність порушення цієї кримінальної справи прокуратурою Печерського району міста Києва. Сергій Льовочкін також звернувся до Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів із проханням розглянути питання на найближчому засіданні.

 

«Свобода слова має ключове значення у захисті демократичних здобутків нашої держави, - заявив Сергій Льовочкін. - Тому будь-які спроби тиску на засоби масової інформації, особливо напередодні виборів Верховної Ради України, є неприпустимим».

 

Нагадаємо, 18 липня 2012 року прокуратура Печерського району Києва через публікацію sms-листування порушила кримінальну справу за результатами перевірки заяви народного депутата Володимира Ландіка щодо порталу LB.ua.

 

 Раніше члени Комітету свободи слова від опозиції заявили, що LB.ua переслідують з політичних мотивів, а представник в Україні «Репортерів без кордонів» Оксана Романюк вважає справу щодо Lb.ua неправомірною.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY