detector.media
25.06.2012 16:49
Формат Go Dance! («Майdан’s») продали ще й у Норвегію
Тепер переговори ведуть з Австралією, Швецією та Іспанією

Продакшн-компанія «Студія Квартал-95», група компаній Star Media і телеканал «Інтер» продали формат Go Dance! («Майdан's») норвезькій компанії Nice Entertainment Group. Про це повідомляє прес-служба продакшну.

 

Голова ради директорів Star Media, продюсер Влад Ряшин зазначає, що інтерес до цього формату продовжує зростати і на сьогодні адаптацією Go Dance! зацікавились Австралія, Швеція й Іспанія. «У Каннах на найближчому ринку MIPСOM-2012 ми плануємо продовжити презентацію формату міжнародному ринку», - розказав Влад Ряшин

 

Мортен Аасс (Morten Aass), CEO компанії Nice Entertainment Group, вважає, що «формат містить у собі все необхідне для того, щоб сколихнути всю країну і стати незабутнім хітом у Норвегії».

 

На думку директора «Студії Квартал-95», заступника генерального продюсера телеканалу «Інтер» Сергія Шефіра, Go Dance! є одним з найперспективніших проектів вітчизняного телебачення, оскільки він універсальний, тому й має успіх на світовому ринку.

 

Нагадаємо, права на формат Go Dance! належать «Студії Квартал-95», групі компаній Star Media і телеканалу «Інтер». Перші два сезони телешоу Go Dance! (в локальної української версії шоу носить назву «Майdан's») вийшли на каналі «Інтер». Go Dance!- придбали Росія (телеканал «Россия 1»,опціон), Франція (Effervescence) та США (MY Tupelo Entertainment).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY