detector.media
30.05.2012 13:01
Жанна Бадоєва перейшла з «Інтера» на СТБ
Жанна Бадоєва перейшла з «Інтера» на СТБ
Стане суддею в шоу «МастерШеф»

У другому сезоні кулінарного шоу телеканалу СТБ «МастерШеф» третьою суддею стане телеведуча Жанна Бадоєва, повідомляє прес-служба СТБ.

 

Жанна Бадоєва складе компанію шеф-кухарю Екторові Хіменесу-Браво й ресторатору Миколі Тищенку, замінивши Анфісу Чехову. Нагадаємо, Анфіса Чехова не змогла взяти участь у зйомках «МастерШефа» у зв'язку з вагітністю.

 

«За три роки в проекті «Орел&Решка» я втілила все замислене й навіть більше. І ще на початку сезону я попередила телеканал і команду, що хочу залишити програму й спробувати себе в інших проектах. Саме в цей час СТБ запропонував пройти кастинг на суддю в «МастерШеф», - розповідає Жанна Бадоєва. - За роки подорожей я об'їздила півсвіту, відвідала найкращі ресторани, скуштувала різні кухні й екзотичні страви. Я стала дуже досвідченим гурманом. Ми відзняли вже кілька телекастингів, і я органічно почуваюся в цьому кулінарному шоу».

 

Як писала «Дуся», Жанна Бадоєва пішла з телепроекту «Орел&решка»

 

«МастерШеф-2» вийде в осінньому сезоні. Нагадаємо, перший сезон «МастерШефа» виходив з 31 серпня по 21 грудня 2011 року. Проект створений за форматом MasterChef британського продакшну Shine.

 

«Детектор медіа»

Фото прес-служби СТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY