detector.media
17.05.2012 14:44
Євро-2012 на «Україні» і «Футболі» коментуватимуть Вацко, Панасюк, Михайлюк, Уткін і Розанов
Матчі збірної України довірили Вацку

Матчі Євро-2012 на телеканалі «Україна» коментуватимуть коментатори телеканалу «Футбол» Віктор Вацко, Сергій Панасюк та Олександр Михайлюк. Про це під час чату на «Детектор медіа» повідомив директор телеканалів «Футбол» і «Футбол+» Олександр Денисов.

 

За його словами, вони ж коментуватимуть матчі на каналі «Футбол», де їм також «допомагатимуть наші друзі з НТВ+ Вася Уткін і Юрій Розанов». «Пропорція розподілу матчів між ними буде рівна», - зазначив він. Також канал визначився, що коментатори коментуватимуть матчі самі, без експертів і гостей, яких запрошуватимуть тільки в студію.

 

Матчі збірної України коментуватиме Віктор Вацко. «Коментувати матчі збірної України на Євро ми довірили Віктору Вацко. Вітя повинен повести збірну до перемоги, в ньому є дух переможця, та й узагалі він гарний у всіх смислах», - зазначив пан Денисов.

 

Розклад коментаторів з'явиться на сайті «Футболу» у розділі «Євро» найближчим часом.

 

Нагадаємо, що на Першому національному, який разом з «Україною» і «Футболом» є офіційним транслятором Євро-2012, матчі коментуватимуть Андрій Столярчук, Денис Босянок і Роберто Моралес.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY