detector.media
27.04.2012 17:29
Київський метрополітен: Преса на станціях буде продаватися
Уся торгівля з пересувних засобів забороняється, за винятком преси

КП «Київський метрополітен» з 1 травня 2012 року заборонило торгівлю з пересувних засобів на станціях метро, окрім торгівлі друкованою продукцією (пресою). Про це йдеться на сайті метрополітену.

 

Заборона пов'язана з підготовкою до проведення у Києві Євро-2012 та з метою забезпечення безпечних перевезень пасажирів. «Згідно з вимогами правил протипожежної безпеки, на станціях метрополітену буде розташовано не більше одного торгівельного місця з пресою. Таке рішення сприятиме вивільненню площ метрополітену для зручнішого та комфортнішого пересування пасажирів станціями та підземними переходами, що підпорядковані метрополітену», - повідомляє прес-служба метро.

 

Наразі працівники служб метрополітену опрацьовують схеми розміщення пересувних засобів для торгівлі пресою у вестибюлях станцій метрополітену.

 

Нагадаємо, раніше прес-служба КП «Київський метрополітен» заперечила існування наказу начальника Володимира Федоренка про заборону з 1 травня точок продажу періодичних видань у столичному метро.

 

26 квітня на адресу «Детектор медіа» надійшла інформація, що з 1 травня буде заборонений продаж преси в столичному метро.

 

Як писала «Детектор медіа», КП «Київський метрополітен» з 1 жовтня 2011 року вже планувало припинити дію договорів на розміщення засобів пересувної торгівлі. Водночас київські депутати хотіли упорядкувати торгівлю пресою в метро і звільнити кіоски від пайових внесків.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY