detector.media
27.04.2012 13:31
Київський метрополітен 27 квітня вирішить, чи виганяти пресу з метро

Прес-служба КП «Київський метрополітен» заперечує існування наказу начальника Володимира Федоренка про заборону з 1 травня точок продажу періодичних видань у столичному метро.

 

За інформацією прес-служби, питання щодо розміщення точок з продажу преси має бути узгоджене до кінця дня 27 квітня. «У вересні 2011 року було розпорядження столичної влади про відміну розпорядження № 921  від 2009 про врегулювання продажу періодичних видань в метрополітені. З того часу інших документів, які б врегульовували це питання, не ухвалено. Тому Київський метрополітен укладав угоди з продавцями на місяць, весь час попереджаючи, що можливо, перед Євро такий продаж буде заборонений. Тому що є люди, яким це подобається, а є й такі, яким це заважає. Треба зважати й на їхню думку», - сказали «Детектор медіа» в прес-службі Київського метрополітену.

 

26 квітня на адресу «Детектор медіа» надійшла інформація, що з 1 травня буде заборонений продаж преси в столичному метро.

 

Як писала «Детектор медіа», КП «Київський метрополітен» з 1 жовтня 2011 року вже планувало припинити дію договорів на розміщення засобів пересувної торгівлі. Водночас київські депутати хотіли упорядкувати торгівлю пресою в метро і звільнити кіоски від пайових внесків.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY