detector.media
11.04.2012 19:00
Справу за позовом Гужви проти «Сьогодні Мультімедіа» почали розглядати по суті
Наступне засідання відбудеться 19 квітня

Судове засідання у справі за позовом екс-головного редактора газети «Сегодня» Ігоря Гужви до видавця газети - ПрАТ «Сьогодні Мультімедіа» - перенесене на 19 квітня. Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі юридичної компанії «Право плюс», яка представляє інтереси пана Гужви.

 

За словами керуючого партнера компанії Юрія Мокрого, 11 квітня справа почала розглядатися по суті: «Була зачитана позовна заява, були висловлені заперечення відповідача». Але, за словами пана Мокрого, для подальшого розгляду справи повинні бути вивчені всі документи, на яких позивач ґрунтував свою позицію. «Зокрема, в судовому засіданні представниками відповідача не була надана заява про прийняття на роботу пана Гужви. Для повного та всебічного розгляду справи засідання було перенесене на 19 квітня на 10 годину ранку», - зазначив Юрій Мокрий.

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», у позові пан Гужва вимагає поновити його на посаді головного редактора газети «Сегодня». Вимог щодо моральної чи матеріальної компенсації в позові немає. Позивач переконаний, що його звільнили незаконно. Справа розглядається в Солом'янському районному суді Києва. 15 березня розгляд перенесли.

 

Нагадаємо, 17 січня наглядова рада ухвалила рішення про зняття з посади головного редактора газети «Сегодня» Ігоря Гужви і припинення трудових відносин із ним. Пан Гужва оскаржив своє звільнення.

 

Із 28 березня Ігор Гужва працює шеф-редактором російської газети «Московские новости».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY