detector.media
19.03.2012 16:55
Олександр Асаулюк хоче зосередитися на власному продакшні і модному домі

Олександр Асаулюк, який залишив посаду генерального продюсера каналу «2+2», хоче зосередитися на власних бізнесах. Про це він сказав у коментарі «Детектор медіа».

 

Пан Асаулюк повідомив, що рішення про припинення співпраці між ним і «2+2» - обопільне, «можна сказати дружнє».

 

«Я провів чудовий час на "2+2", здається, якщо врахувати підвищення рейтингів чи не удвічі, провів його немарно», - сказав пан Асаулюк.

 

Він додав, що «рішення покликане, в першу чергу, моїм бажанням зосередитися на власних бізнесах, які я за цей час трохи почав запускати. Прийшов час зосередитися на головному й більш ефективному для себе». Мова йде про модний дім MOA Fashion, провідним дизайнером якого є Марина Асаулюк, та про власний телевізійний продакшн.

 

На запитання «Детектор медіа», чи залишає канал «2+2» хтось із команди Олександра Асаулюка, наприклад, креативний продюсер Натела Чхартішвілі-Зацаринна чи ведуча Кароліна Ашіон, які раніше працювали з паном Асаулюком на каналі М1, він відповів: «Щодо дівчат, то маю надію, що вони будуть корисними для "2+2". Але це вже цілком рішення пана Ткаченка. У будь якому випадку, я завжди буду радий бачити їх поруч».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», з 19 березня Олександр Асаулюк і група «1+1» припиняють співпрацю. Олександр Асаулюк був генпродюсером «2+2» з липня 2011 року. До того він був гендиректором ТОВ «Телеодин» (канали М1 і М2).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY