detector.media
24.02.2012 18:05
Литвин підписав антитютюновий закон
Через півроку після ухвалення

Голова Верховної Ради України 24 лютого підписав закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо заборони реклами, спонсорства та стимулювання продажу тютюнових виробів» і передав на підпис президенту. Про це «Детектор медіа» повідомив народний депутат Андрій Шевченко, який отримав інформацію в апараті парламенту.

 

«Подробиць наразі не знаю, - сказав Андрій Шевченко. - Сподіваємося, що підписаний саме той текст документу, який відповідає стенограмі засідання, коли закон був ухвалений».

 

Нагадаємо, 22 вересня Верховна Рада України заборонила рекламу тютюнових виробів. За відповідний законопроект № 5164 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо заборони реклами, спонсорства та стимулювання продажу тютюнових виробів)» у другому читанні і в цілому проголосували 332 депутати.

 

Голова Верховної Ради Володимир Литвин півроку не підписував закон через виявлені в ньому маніпуляції.

 

Комітет з питань свободи слова декілька місяців поспіль не міг розглянути питання про зауваження Головного юридичного управління Апарату Верховної Ради України до антитютюнового закону.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY