detector.media
07.02.2012 16:06
Креативним продюсером «2+2» стала Натела Чхартішвілі-Зацаринна
Креативним продюсером «2+2» стала Натела Чхартішвілі-Зацаринна

З 2 лютого Натела Чхартішвілі-Зацаринна обійняла посаду креативного продюсера телеканалу «2+2». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Це нова посада, яку було введено до штатної структури каналу на початку 2012 року.

 

На «2+2» пані Чхартішвілі-Зацаринна перейшла з посади головного режисера каналів М1 та «М2-Естрада». Зауважимо, що генеральний продюсер «2+2» Олександр Асаулюк до літа 2011 року працював генеральним директором М1 та М2.

 

Олександр Асаулюк зазначив, що «у своїй роботі пані Чхартішвілі-Зацаринна зосередиться насамперед на тому, щоб "2+2" міг запропонувати глядачеві якомога більше цікавого і якісного програмного продукту власного виробництва».

 

«Для нас дуже цінний попередній професійний досвід пані Натели, її нестандартне творче мислення, розуміння тенденцій телевізійного ринку і запитів глядацької аудиторії, що поєднуються зі знанням найменших дрібниць телевізійного виробництва. Переконані, що новий креативний продюсер допоможе нам у досягненні амбіційних цілей, які стоять перед телеканалом», - наголосив пан Асаулюк.

 

У свою чергу пані Чхартішвілі-Зацаринна зауважила, що «приймаючи пропозицію "2+2", керувалась, насамперед, бажанням змін, бажанням відчути нову аудиторію, новий "ґрунт", інший напрям у розвитку телебачення, іншу тематику, образність, інші формати».

 

Довідка:

З 2002 року Натела Чхартішвлі-Зацаринна працювала на телеканалах М1 та М2, останні шість років - на посаді головного режисера. 2002 року отримала нагороду Міжнародного кінотелефоруму в Ялті у номінації «Дебют» за документальну стрічку «Парад-алле! Династія Золло».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY