detector.media
23.01.2012 19:25
Міліція взяла у Винничука пояснення щодо порнографії

23 січня до помешкання письменника Юрія Винничука завітали представники міліції, які взяли в нього пояснення з приводу звинувачень у порнографії, висунутих до нього в депутатському зверненні Леоніда Грача. Про це «Детектор медіа» розповів пан Винничук.

 

За його словами, до нього прийшли саме представники міліції, а не прокуратури (нардеп Леонід Грач писав звернення до Генпрокуратури). Правоохоронці прийшли вручити письменникові повістку для надання пояснень завтра, 24 січня, о 9-й ранку. Однак він одразу вдома написав пояснення.

 

«Я написав по тих пунктах, по яких мене звинувачує Грач, - зазначив пан Винничук. - Пояснив, що у своїх творах не вбачаю жодної порнографії та не розумію, чому міліція має займатися такою справою, займатися цензурою».

 

«Тепер треба чекати далі, якими будуть наслідки. Але я впевнений, що з того усього буде пшик, як із Марією Матіос, яку також звинувачували в порнографії», - додав письменник.

 

Нагадаємо, народний депутат Леонід Грач з ініціативи керівника Інституту політичних, соціологічних і маркетингових досліджень Володимира Бондаренка звернувся до Генеральної прокуратури з проханням вжити заходів реагування на творчість письменника Юрія Винничука. У ньому нардеп звинуватив митця в порнографії.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY