detector.media
16.01.2012 18:28
Продакшн «України» очолив Деніель Бербрідж
Продакшн «України» очолив Деніель Бербрідж

Деніель Бербрідж, громадянин Великобританії, обійняв посаду директора продакшн-компанії «Теле Про» - виробника контенту для медіагрупи «Україна». Про це повідомляє прес-служба ТОВ «Медіа група Україна».

 

Як зазначається, Деніель Бербрідж має більше 15 років досвіду управління виробництвом телепродуктів, а також досвіду роботи продюсером і програмним директором, зокрема в таких компаніях, як Channel 4, BBC, TNT Network, RDF Media, Mentorn and Redback Films та інших. Крім того, він спеціалізувався у виробництві й адаптації телевізійних форматних програм в різноманітних жанрах для Channel 4 Television, BBC, ITV ABC. Також має успішний досвід роботи в російській телемережі ТНТ протягом двох років.

 

Під час роботи в Росії пан Бербрідж адаптував такі формати, як Would Like To Meet, The Block, Robot Baby, Intuition. Деніель Бербрідж неодноразово був номінований на отримання нагороди Британської академії кіно і телебачення як продюсер проектів.

 

«Наша медіагрупа будує дуже амбіційні плани на майбутнє. А глядач, як відомо, голосує пультом. На сучасному телевізійному ринку відчувається дефіцит якісного національного контенту. Ми сподіваємось, що знання, досвід і талант Деніеля як керівника продакшн-компанії "Теле Про" будуть сприяти впровадженню нових стандартів і європейських підходів до телевиробництва», - Федір Огарков, генеральний директор ТОВ «Медіа група Україна».

 

Раніше вже оприлюднювалася неофіційна інформація про можливе призначення Дена Бербріджа керівником «Теле Про».

 

«Теле Про» - продакшн-компанія, створена в групі «Україна» у 2011 році, спеціалізується на власному виробництві й адаптації телевізійних форматів. Здійснювала пост-шоу «Заміж за сина» і проект «Оголена красуня» для каналу «Україна».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY