detector.media
27.12.2011 12:01
У Держкіно заявляють, що Кохан не виконав «зобов’язань перед державою»

Голова державного агентства України з питань кіно Катерина Копилова заявила, що продюсер фільму Кіри Муратової «Кінопроби. Однокурсники» Олег Кохан (керівник SOTA Cinema Group) не виконав зобов'язань за підписаними в попередні роки державними контрактами. Про це вона повідомила під час підсумкової прес-конференції, пише «Медіабізнес».

 

За її словами з 37 кінопроектів, які перемогли в першому пічінгу, з творцами семи не були підписані договори на фінансування.

 

Тому пані Копилова порадила режисеру Кірі Муратовій «змінити продюсера на того, у кого немає невиконаних зобов'язань перед державою».

 

«Відповідно до порядку конкурсного відбору він не має права на отримання держпідтримки, поки не закриє всі питання щодо попередніх проектів», - наголосила вона.

 

У прес-службі SOTA Cinema Group ТК пообіцяли прокоментувати цю заяву згодом, оскільки пан Кохан перебуває за кордоном.

 

Нагадаємо, фільм Кіри Муратової з робочою назвою «Кінопроби. Однокурсники» пройшов конкурсний відбір і включений до Програми виробництва національних фільмів у 2011-2012 роках.

 

У жовтні в Одесі розпочались його зйомки. Планується, що вони будуть завершені до кінця 2011 року, прем'єра відбудеться на одному з міжнародних кінофестивалів у 2012 році. Герої фільму «Кінопроби. Однокурсники» - чоловік і жінка, що не зустрічалися багато років.

 

Це двадцять перший фільм Кіри Муратової. Вона виступає в ньому не тільки режисером-постановником, а й автором сценарію.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY