detector.media
14.12.2011 15:10
Генпрокуратура оскаржить рішення суду у справі проти Кучми щодо Ґонґадзе

Генеральна прокуратура України має намір оскаржити рішення Печерського районного суду Києва, яким справу проти Леоніда Кучми щодо вбивства журналіста Георгія Гонгадзе визнано незаконною. Про це « ЛІГАБізнесІнформ» повідомив  голова прес-служби ГПУ Юрій Бойченко.

 

За його словами Юрія Бойченка, Генпрокуратура оскаржить рішення, коли отримає його текст. «Рішення буде оскаржене у терміни, передбачені законом», - сказав він.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 14 грудня Печерський районний суд Києва визнав незаконною і скасував постанову Генеральної прокуратури про порушення кримінальної справи стосовно президента України (1994-2005) Леоніда Кучми за обвинуваченням у причетності до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе. Плівки Мельниченка суд визнав такими, що отримані незаконним шляхом і тому не можуть бути доказами у справі за обвинуваченням Кучми у причетності до вбивства.

 

Кримінальну справу проти президента України (1994-2005 роки) Леоніда Кучми у справі вбивства журналіста Георгія Ґонґадзе Генеральна прокуратура порушила 21 березня. За словами заступника генпрокурора Рената Кузьміна, Леоніда Кучму підозрювали у причетності до вбивства Георгія Ґонґадзе і незаконних діях проти журналіста Олексія Подольського.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY