detector.media
10.11.2011 13:10
Star Media продала угорському каналу чотири фільми з циклу «Антиснайпер»

Група компаній Star Media уклала угоду з угорським громадським телемовником MTVA щодо продажу чотирьох фільмів з циклу «Антиснайпер». Про це йдеться на сайті продакшну.

 

«Це наша перша угода з MTVA. Вона особливо значима для нас, так як MTVA є державною компанією, а в силу історично сформованих обставин, телеканали Угорщини були одними з найбільш закритих для російського телеконтенту. Радує, що сьогодні ситуація міняється - цьому сприяє і все більш зростаючий попит на вітчизняний телепродукт по всьому світу. Будемо сподіватися, що "Антиснайпер", знятий в одному з найбільш популярних жанрів - екшн, припаде до душі телеглядачам Угорщині», - коментує голова ради директорів групи компаній Star Media Влад Ряшин.

 

За словами агента StarMedia з міжнародних продажів Білла Пека, MTVA придбав усі чотири частини фільму «Антиснайпер» для показу на телеканалі DunaTV, який входить в MTVA. Ця угода була фіналізована StarMedia відразу після участі в телеринку MIPCOM-2011 в Каннах.

 

Нагадаємо, нещодавно Star Media продала японському дистрибутору Aya Pro фільми «Антиснайпер. Новий рівень» і «Антиснайпер. Постріл з минулого».

 

Крім того, як розповідає Білл Пек, MTVA зацікавлена драматичними серіалами «Демони», «Котовський» і «В лісах та на горах»: «Ми також сподіваємося, що новий оригінальний формат Star Media і "Студії Квартал-95" Godance (заснований на оригінальному телешоу "Майdаn's") буде розглянуто для адаптації на телеканалах MTVA. Всі ці проекти викликали великий інтерес з боку наших угорських партнерів».

 

Зазначимо, цієї осені на Каннському телеринку MIPCOM Star Мedia мала намір продавати «Майdаn's» і «Ключовий момент» як формати.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY