detector.media
04.11.2011 14:47
ISTIL хоче запустити кіно- та спортивний канали
У зв'язку із запуском платформи Xtra TV

Наступного року ISTIL Group хоче запустити власні платні телеканали - спортивний та фільмопоказу. Про це на прес-конференції 4 листопада з нагоди презентації власної супутникової платформи ISTIL Group Xtra TV повідомив директор компанії ISTIL Telecom Джим Філліпофф.

 

«Ми плануємо запускати свої канали і маємо для цього можливості - власну продакшн-студію ISTIL Studios», - заявив він і додав, що строки запуску залежатимуть від зростання абонентської бази платформи Xtra TV.

 

«Перш за все, нам цікавий кіно канал. Після цього може бути і спорт, адже в нас уже був досвід роботи з групою "Поверхность" і їхніми спортивними каналами, ми маємо найкращу в країні ПТС, яка була придбана для "Поверхности" і залишилася нам. Але це (запуск каналів) станеться вже після Нового року», - зазначив пан Філліпофф.

 

На його думку, цікавим також є жіночий напрям, а також телеканали про зірок і шоу-бізнес, яких наразі немає в Україні.

 

Нагадаємо, що у 2009 році власник ISTIL Group Мохаммад Захур говорив, що хоче запустити супутниковий канал про тварин. «Ми вже ведемо переговори з "НТВ Плюс", можливо, будемо транслювати наш канал з Москви, використовуючи слот на їхньому транспондері», - розповідав він. За його словами, група ISTIL брала участь у тендері на купівлю телеканалу ТОНІС, але не домовилася про ціну.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY