detector.media
19.08.2011 15:53
Керівник «Холостяка» Олена Вікторова перейшла на «1+1»

Продюсер Олена Вікторова, керівник першого сезону дейтинг-шоу «Холостяк» каналу СТБ, перейшла на «1+1». Про це повідомив генеральний директор групи «1+1» Олександр Ткаченко 18 серпня під час презентації нового сезону «Плюсів».

 

«У цьому році з каналом "1+1" починають працювати дві нові продюсерські групи - Sister's Production Вікторії Забулонської та Марини Городецької і продюсерська група Олени Вікторової, відомої нам по проекту "Холостяк"», - розповів генеральний директор.

 

Як повідомив Олександр Ткаченко у коментарях ТК, наразі Олена Вікторова займається одним проектом на каналі, назву якого поки не розголошує.

 

Як повідомила керівник відділу бренд-маркетингу СТБ Вікторія Волонтирець, «власне, Ксюша Бугрімова, яка була головним режисером,  стала керівником проекту». За словами Володимира Бородянського, Ксенія була назначена керівником проекту ще до того, як Олена Вікторова пішла з каналу.

 

«Люди ідуть... Мені здається, що наше завдання - створювати досить комфортні умови реалізації, розвитку, в яких хочеться працювати. Але завжди є люди, яких щось не влаштовує, якісь нюанси, в силу різних причин», - прокоментував Володимир Бородянський.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY