detector.media
10.08.2011 12:53
News One отримав дві частоти. Подавався на 21

10 серпня Національна рада з питань телебачення та радіомовлення визначила переможців конкурсу на вільні аналогові телеканали і радіочастоти, оголошеного 5 травня.

 

Переможцем конкурсу на ТВК 3 у Павлограді (Дніпропетровська область) стало ПрАт «Телевізійна служба Дніпропетровська». Передбачається мовлення  4 години на добу. На цій частоті також мовить телеканал ICTV. Претендували  на  неї також  Асоціація телестудій Павлограда та «Новини 24 години» (NewsOne).

 

ТВК 34 (14 годин мовлення) у Бердичеві отримала Житомирська  ОДТРК, яка й раніше мала на цій частоті 10 годин мовлення. Таким чином, ОДТРК тепер має 24 години. Також участь у цьому конкурсі брали ТОВ «Телеодин» (М1, М2) та ТОВ «Новини 24 години» (News One).

 

Не визначено переможців на низку частот у Львівській області: ТВК 46 у місті Бітля, на ТВК 45 у місті Бориня, ТВК 33 у місті Броди, ТВК 23 у місті Верхнє, ТВК 54 у місті Добромиль, ТВК 54 у місті Завадка, ТВК45 у місті Козлова, ТВК 43 у місті Красне, ТВК 45 у місті Лімна, ТВК 46 у місті Підгородці, ТВК 58 у місті Підбуж, ТВК 54 у місті  Славське  переможців. Нацрада не підтримала ні «Новини 24 години», ні ТРК «Міст-ТБ» - двох претендентіві.

 

ТВК 29 у місті Ізмаїл Одеської області отримала Редакція районного телерадіомовлення «Кілія-контакт». Компанія тепер матиме 3 години на добу, також на  цій частоті мовить ТРК «Україна». Переможцем конкурсу на  ТВК 1 в Одесі стала ТОВ «Телекомпанія «Андсер», яка вже має на цій частоті 16 годин. Тепер компанія мовитиме цілодобово. Також телекомпанія «Астра» отримала 12 ТВК у місті Червонозаводське Полтавської області, мовлення 24 години на добу.

 

Також на отримання цих трьох частот претендував News One. Також цей канал не отримав ліцензію на ТВК 12 у Селідові (Донецька область), де  був єдиним претендентом. Він дісав лише дві частоти - ТВК 49 у Волочівську та ТВК 49 у Теофіполі (Хмельницька область). Компанія мовитиме на цих частотах разом з ТОВ «Гравіс», обидві матимуть по 4 години ефіру.

 

Нагадаємо, News One претендував на всі телевізійні частоти, представлені на конкурсі. Подавшись на всі частоти, канал сплатив найбільшу конкурсну гарантую - 30 тис. грн.

 

Також жодної частоти не отримав ТОВ «Телеодин» (М1, М2). Однак компанія також бере участь у конкурсі на ТВК 24 у Краматорську, визначення переможця якого відкладене через ухвалу Донецького апеляційного адміністративного суду.

 

Як уже писала «Детектор медіа», Нацрада оголосила конкурс на вільні телерадіоканали. На конкурс виставлені 20 телевізійних каналів і 10 радіочастот.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY