detector.media
10.08.2011 11:58
Суд заборонив Нацраді визначати переможців конкурсу на 24 ТВК у Краматорську

Донецький апеляційний адміністративний суд заборонив Національній раді з питань телебачення та радіомовлення  вчиняти будь-які дії щодо проведення  конкурсу на 24 ТРК у Краматорську до вирішення справи телекомпанії  «Схід-плюс» проти Нацради по суті. Про це «Детектор медіа» повідомив Сергій Чернета, керівник ТРК «Схід-плюс».

 

З огляду на цю ухвалу суду Нацрада перенесла конкурс. Претендентами на частоту були  ТОВ «Телеодин» (канали М1, М2), «Мультимедіасервіс» (К1).

 

Як вже писала  «Детектор медіа», сьогодні, 10 серпня, Національна рада мала  визначити переможців конкурсу на вільні аналогові телеканали і радіочастоти, оголошеного 5 травня. Зокрема і щодо 24 ТВК у Краматорську.

 

Рішення  Апеляційного суду було прийняте у відповідь на клопотання компанії «Схід плюс» про забезпечення позову. Оскільки компанія позивається до Нацради про визнання протиправним та скасування рішень, якими було відмовлено у подовженні її ліцензій.

 

Як повідомив пан Чернета, копія ухвали суду сьогодні зранку була надіслана до Нацради.

 

Нагадаємо, ТРК «Сат-плюс» та афілійована з нею ТРК «Схід-плюс» разом мовили на 24 ТВК у Краматорську. Їм обом Нацрада не продовжила ліцензії, тому що компанії мали попередження. Ці мовники ретранслювали телеканал ТВі. У червні 2011 року Нацрада вже призупиняла конкурс через ухвалу Донецького апеляційного адміністративного суду у справі за позовом ТОВ «Телерадіокомпанія "Сат-плюс"» .

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY