detector.media
04.08.2011 12:42
НЕК проводить акредитацію журналістів, як Верховна Рада

Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі оголосила з 1 серпня проведення акредитації журналістів і технічних працівників засобів масової інформації. Про це йдеться на сайті комісії.

 

Для підтвердження згоди про співробітництво необхідно надати документи відповідно до Положення про порядок акредитації журналістів і технічних працівників засобів масової інформації при Національній експертній комісії України з питань захисту суспільної моралі, затвердженого Рішенням Національної комісії № 6 від 28 травня 2009 року. А саме заявку на акредитацію на бланку редакції засобу масової інформації за підписом керівника засобу масової інформації, завіреним печаткою, а також дві фотографії. Схожі умови акредитації - у Верховній Раді.

 

Заявки на акредитацію приймаються впродовж 30 календарних днів від дати опублікування оголошення про акредитацію за адресою: 04053, м. Київ, вул. Артема, 73, 15 поверх.

 

Як писала ТК, президент Віктор Янукович в рамках адміністративної реформи 9 грудня 2010 року видав указ «Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади», який, зокрема, передбачає ліквідацію Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі. Але наразі Кабмін не створив ліквідаційну комісію, і НЕК продовжує свою діяльність.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY