detector.media
16.06.2011 12:24
Нацрада задовольнила заяви UBG на три супутникові канали

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 16 червня прийняла рішення про видачу корпорації UBG ліцензій на три супутникові канали - «Добро-ТВ», Z і Ukrainian Fashion.

 

Таким чином, Нацрада задовольнила заяви ТОВ «Дитячий канал» (логотип Dobro TV), ТОВ «Підлітковий канал» (логотип Z TV) і ТОВ «Юкрейніанфешн» (логотип Ukrainian Fashion).

 

Оператором телекомунікацій трьох супутникових каналів буде ТОВ «СЕС Сіріус Україна».

 

За словами керівника медіагрупи UBG Артема Ткачова, у корпорації створена робоча група з 10 фахівців телевізійного ринку, які працюють над запуском каналів. Їхні імена на засіданні Нацради він не назвав.

 

Він повідомив, що корпорація вже має досвід телевиробництва: на базі медичної мережі «Добробут» існує інтернет-портал Dobro-TV, який Артем Ткачов називає «медичним ютубом», де викладено відеовідповіді на запитання клієнтів клініки - загалом це 200 роликів тривалістю 3-10 хвилин.

 

Нагадаємо, «Добро-ТВ» - це просвітницько-розважальний канал з фільмопоказом про здоровий спосіб життя, програми створюватимуться на базі медичної клініки «Добробут», що належить UBG. Z - розважально-просвітницький канал для підлітків, «дитяча Вікіпедія в телевізійному форматі». Ukrainian Fashion - культурно-мистецький канал про українську еліту й бомонд, який розкриватиме тезу, що українцем бути модно.

 

Старт телеканалів запланований на 1 жовтня 2011 року.

 

Окрім запуску нових нішевих каналів, UBG придбала частку в діловому супутниковому каналі UBC, отримавши операційний контроль на 3 роки, а також українську версію музичного супутникового каналу A-One.

 

Подробиці створення медіахолдингу UBG - в інтерв'ю Артема Ткачова «Детектор медіа».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY