detector.media
02.06.2011 13:10
Суд залучив «Обозреватель», «Сегодня» й УНІАН як співвідповідачів за позовом Литвина

Васильківський міськрайонний суд Київської області залучив інтернет-видання «Обозреватель», газету «Сегодня» та інформаційну агенцію УНІАН як співвідповідачів за позовом голови Верховної Ради Володимира Литвина до колишнього співробітника президентської охорони Миколи Мельниченка. Цю інформацію «Обкому» «Детектор медіа» підтвердив сам пан Мельниченко.

 

За словами пана Мельниченка, суд задовольнив відповідне клопотання Володимира Литвина. Наступне судове засідання відбудеться 14 червня.

 

Нагадаємо, у своєму позові Володимир Литвин вимагає визнати недостовірною поширену Миколою Мельниченком інформацію про причетність спікера до справи про вбивство журналіста Георгія Ґонґадзе.

 

У коментарях «Детектор медіа» представники видань наголошували на тому, що надавали слово всім політикам. «Мельниченко є серйозним ньюзмейкером в нашій країні, людиною, яка вплинула на історію України своїми діями. Ми не можемо ігнорувати його позицію і заяви», - сказав головний редактор УНІАНу Олександр Харченко. «Ми не є стороною конфлікту. Політики мають через суд вирішувати між собою проблеми і не втягувати в це ЗМІ», - заявив головний редактор «Сегодня» Ігор Гужва.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY