detector.media
31.05.2011 10:41
«Інтер» не продовжить у новому сезоні «Здоровенькі були», «Попелюшку для Баскова» та «Наші»

У новому сезоні телеканал «Інтер» планує продовжити проекти «Мільйонер. Гаряче крісло», «Що? Де? Коли? Зіркові війни», «Вирваний з натовпу», «Орел та решка», «Ранкова пошта», «Смачна ліга», «Розбір польотів». Про це ТК повідомили у прес-службі каналу.

 

Натомість восени в ефір не вийдуть три проекти: «Здоровенькі були з Малаховим», «Попелюшка для Баскова», «Наші». Як повідомляє прес-служба, ці проекти були розраховані на один сезон і вже закінчились.

 

Медичне шоу «Здоровенькі були з Малаховим» спершу виходило о 18.10, однак мало невисокі показники і згодом перемістилось на 13.00.

 

Проект подорожей «Наші» для каналу готувала колишній промодиректор каналу Анна Єлисєєва, яка стала директором з маркетингу телеканалу ТЕТ. «Попелюшка для Баскова» виходила на каналі щосуботи о 10.40.

 

Також, як уже повідомляла ТК, телеканал «Інтер» залишила Жанна Бадоєва, яка разом зі своїм чоловіком кліпмейкером Аланом вела проект «Орел та решка». Однак хто вестиме проект у новому сезоні, наразі не відомо, оскільки рішення з цього приводу на каналі ще не прийняте.

 

Окрім цього на запитання ТК чи буде змінений ведучий шоу «Всі свої» у прес-службі зазначили, що це питання зараз вирішується. Нагадаємо, проект веде Дмитро Нагієв.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY