detector.media
17.05.2011 16:06
Метеоролог з НРКУ: «Я сама думала, що більше виходити в ефір не буду»

Начальник відділу метеорологічних прогнозів Укргідрометцентру Людмила Савченко була готова до того, що Національна радіокомпанія України (НРКУ) усуне її від прямих ефірів після критичних слів щодо ситуації в країні. Про це вона повідомила «Українській правді».

 

«Я зробила те, що зробила. У мене був такий настрій, я так думала, це мої переконання. Вони не змінилися. Я сама думала, що більше виходити в ефір не буду», - сказала вона.

 

«Я розуміла, що для мене будуть наслідки і що можуть бути і далі. Однак я не хочу, щоб вони були для когось іншого. Це були мої думки. Але ж у мене є керівництво в Гідрометцентрі. Вони можуть по-іншому думати», - додала пані Савченко.

 

Вона також повідомила, що жодних штрафних санкцій до неї не застосовували ні в Гідрометцентрі, ні в НРКУ. Водночас, за її словами, виходи в ефір з прогнозами погоди на Нацрадіо оплачувались додатково.

 

Нагадаємо, НРКУ відмовилася від прогнозів погоди в прямому ефірі через те, що Людмила Савченко у своєму включенні розкритикувала ситуацію в країні. Генеральний директор НРКУ Тарас Аврахов назвав це порушенням ефірної дисципліни. Людмилу Савченко усунули від ефіру, а всі матеріали від Укргідрометцентру будуть попередньо прослуховуватися та редагуватися випусковими редакторами. Санкцій до пані Савченко керівництво НРКУ не може вживати, оскільки вона є співробітником Укргідрометцентру.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY