detector.media
18.04.2011 18:16
«Правда Віталія Портникова / Романа Скрипіна» на ТВі закривається

Програма «Правда Віталія Портникова / Романа Скрипіна» на телеканалі ТВі виходитиме до 1 червня 2011 року. Цю інформацію ТК підтвердив ведучий проекту Роман Скрипін.

 

«Дійсно де-факто проект закривається, і у вересні вже не виходитиме. Про це мені сказав генеральний директор телеканалу Микола Княжицький. Інші варіанти нашої подальшої співпраці наразі не обговорювалися», - зазначив Роман Скрипін. За його словами, це - право телеканалу відкривати і закривати проекти. Взаємних претензій і конфліктних ситуацій немає.

 

Як повідомив Роман Скрипін, він не є штатним працівником ТВі, і співпрацював з телеканалом за угодою.

 

У коментарі ТК генеральний директор ТВі Микола Княжицький сказав, що наразі остаточно не вирішено, чи програма буде виходити, чи закривається. «Ми зараз воюємо за мережу, я взагалі не знаю, що буде з нашим каналом 1 червня. Це не від нас залежить, а від української держави. Якщо вона дасть нам можливість працювати в умовах свободи слова і заробляти гроші, то це одна ситуація. Якщо у нас такої можливості не буде, то будуть певні скорочення проектів: можливо це буде "Правда", можливо інші», - зауважив пан Княжицький. Але він наголосив, що не думає, що канал закриється, і переконаний, що працюватиме й надалі.

 

За словами Миколи Княжицького, зараз він працює над новим бюджетом і новою сіткою. «Поки що рано говорити не лише про "Правду", а й про будь-які проекти, які у нас виходять, у тому числі і про мій», - додав він.

 

Нагадаємо, програма «Правда Віталія Портникова / Романа Скрипіна» стартувала на телеканалі ТВі 12 січня 2009 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY