detector.media
15.04.2011 19:28
Присяжнюк запевняє, що задоволений своїм інтерв’ю Kyiv Post і не причетний до конфлікту в редакції
«Попередньо було домовлено, що текст інтерв’ю вийде без погодження»

Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк заявляє, що задоволений своїм інтерв'ю, яке вийшло друком у газеті Kyiv Post 15 квітня. Про це повідомляє прес-служба міністерства.

 

«Я з глибокою повагою ставлюся до кожного працівника газети Kyiv Post і вважаю її однією з найкращих газет України. Саме тому я сам запропонував журналістам цього поважного видання відповісти на всі їхні запитання до мене, як до Міністра аграрної політики та продовольства України», - цитує прес-служба міністра, який перебуває у складі урядової делегації України в Китаї.

 

За інформацією прес-служби, 6 квітня в міністерстві було зареєстровано запит від журналіста газети Kyiv Post Романа Олеарчука щодо інтерв'ю з Миколою Присяжнюком. 12 квітня журналісти газети Роман Олеарчук, Влад Лавров та Джозеф Сивенький взяли інтерв'ю. «Попередньо було домовлено, що текст інтерв'ю вийде без погодження», - наголошує прес-служба.

 

Міністерство аграрної політики та продовольства України запевняє, що не має жодного відношення до конфліктів всередині редакції газети Kyiv Post і жодна посадова особа міністерства, в тому числі й міністр Микола Присяжнюк ніколи і жодним чином не втручалися в редакційну політику цього видання. «Керівництву міністерства не відомо про причини звільнення головного редактора газети Брайана Боннера, оскільки це не входить до компетенції Мінагропроду», - зазначено в повідомленні.

 

Як повідомляла ТК, 15 квітня видавець газети Мохаммад Захур оголосив редакції про звільнення головного редактора газети Kyiv Post Браяна Боннера. Причина звільнення - відмова зняти з публікації інтерв'ю з міністром сільського господарства Миколою Присяжнюком, значна частина якого була присвячена впливу депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенка («Юри Єнакіївського») на аграрний ринок України.

 

У своїй заяві редакція Kyiv Post повідомила, що Присяжнюк дав годинне інтерв'ю журналістам газети 11 квітня, але, наскільки їм відомо, одразу ж передумав і попросив видавця Kyiv Post не дозволяти друкувати його в газеті.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY