detector.media
11.04.2011 21:19
Григорій Тичина призначений головним виконавчим продюсером «України»
Григорій Тичина призначений головним виконавчим продюсером «України»

Григорій Тичина призначений на посаду головного виконавчого продюсера телеканалу «Україна». Цю інформацію він підтвердив «Детектор медіа».

 

«Від сьогодні (11 квітня. - ТК) я дійсно працюю на каналі "Україна"», - повідомив він. Головний виконавчий продюсер - це новостворена посада на телеканалі. «Я ні в кого справи не приймав», - уточнив пан Тичина.

 

За словами Григорія Тичини, до кола його обов'язків входитиме власне виробництво ТРК «Україна», за винятком інформаційних проектів: «і передачі, і серіальний продукт». Свої найближчі плани та ідеї, з якими прийшов на канал, пан Тичина поки що воліє не коментувати.

 

Також на запитання ТК він додав, що Тетяна Гнєдаш залишається головним продюсером кіно і серіалів, а Марина Миргородська - в. о. генерального директора телеканалу «Україна».

 

Нагадаємо, Григорій Тичина у 2000-2009 роках працював на телеканалі ТЕТ, зокрема, з 2003-го був головою правління. Останнім часом пан Тичина працював в Індустріальному телевізійному комітеті, де очолював робочу групу з питань авторського права.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY