detector.media
05.04.2011 12:23
Олексій Шалайський очолив сайт «Дзеркала тижня»
Олексій Шалайський очолив сайт «Дзеркала тижня»

Олексій Шалайський став головним редактором інтернет-видання DT.ua - сайту тижневика «Дзеркало тижня. Україна». Цю інформацію він підтвердив «Детектор медіа», уточнивши, що розпочав роботу 4 квітня.

 

За словами пана Шалайського, він отримав пропозицію від головного редактора газети «Дзеркало тижня. Україна» Юлії Мостової, яка поставила перед ним завдання «зібрати всіх мудрих читачів в одну купку».

 

Олексій Шалайський обіцяє, що за півроку відвідувачі не впізнають сайт: «У нас з'являться нестандартні мультимедіа, нестандартні блоги, нестандартні обговорення - щоб читачу, який уміє думати, було комфортно на сайті і він зустрів там братів по розуму».

 

Водночас пан Шалайський продовжить у вільний час займатися інтернет-проектом «Наші гроші», який запустив разом з колегами з різних видань на початку 2011 року. «Але основний тягар там лягає на Юру Ніколова», - додав він.

 

Олексій Шалайський раніше працював головним редактором порталу UT.net.ua (сайт «Українського тижня»), куди прийшов у жовтні 2010 року і пішов у лютому 2011 року. До цього, у серпні 2010 року, пан Шалайський залишив посаду керівника інформаційного порталу ProUA. На початку 2011 року він разом з колегами з різних видань запустив сайт «Наші гроші».

 

Нагадаємо, на початку року вийшло перше число тижневика «Дзеркало тижня. Україна» під головуванням Юлії Мостової, яка раніше була заступником головного редактора газети «Дзеркало тижня». При цьому, сайт видання змінив дизайн і почав розвиватися як новинний інтернет-проект, а не лише онлайн-версія газети.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY