detector.media
01.04.2011 12:10
Громадська рада рекомендує Нацраді звернути увагу на недобросовісну рекламу на Першому

Громадська рада при Національній раді з питань телебачення і радіомовлення рекомендує регуляторному органу звернути увагу на недобросовісну рекламу в ефірі Першого національного. А саме - вказати керівництву Національної телекомпанії України на неприпустимість її поширення. Таке рішення громадська рада прийняла на засіданні 31 березня.

 

Також громадська рада рекомендує Нацраді провести моніторинг дотримання законодавства і програмної концепції Національною телекомпанією.

 

Нагадаємо, влітку 2010 року рекламна агенція Oscar Yard Media отримала ексклюзивне право на розміщення PR-сюжетів на Першому національному у спеціальних 10-хвилинних інформаційних блоках (канал називає їх програмами). Один з них - «Хороші новини» - разом з Oscar Yard Media виробляє інформаційне агентство «Інтермедіаконсалтинг» (ІМК). НТКУ запевняє, що проект «Хороші новини» є рекламою, а не джинсою: «Цей проект був чітко відокремлений від інших програм на їх початку і наприкінці за допомогою коментаря ведучого з використанням слова "реклама"».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY