detector.media
31.03.2011 19:24
«Світські хроніки» повертаються в ефір ТОНІСа з новими ведучими
«Світські хроніки» повертаються в ефір ТОНІСа з новими ведучими

В ефір каналу ТОНІС повертається програма «Світські хроніки» з новою концепцією та новими ведучими - учасницями музичного дуету «Доміно» Юлією Логвиненко та Нікою Швець. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

За задумом, ведучі програми запропонують глядачам відійти від обговорення брендових речей, цін на модне взуття, пліток і поговорити із представниками бомонду про вічні цінності - красу, любов, свободу.

 

«Ми намагаємось відшукати нестандартний підхід до програм про світське життя. Ми впевнені, що людей цікавлять не лише інтриги вищого світу, в яких доволі багато надуманого, штучного, а щось справжнє, відверте. Дуже цікаво спостерігати, як світські леви та левиці щиро усміхаються», - коментує Юлія Логвиненко.

 

«Утім, зовсім відмовлятись від світської хроніки ми не збираємося», - говорить Ніка Швець.

 

Програму виробляє творча студія RAR на замовлення телеканалу ТОНІС. «Світські хроніки» виходитимуть з 2 квітня по суботах о 18.00, з повторами по вівторках о 22.50.

 

Нагадаємо, канал ТОНІС закрив програму «Світські хроніки» у червні 2009 року. А у березні того ж року проект було переформатовано, за задумом програма передбачала участь у ній представників шоу-бізнесу, політики і спорту, які давали оцінку світським заходам. Ведучими «Світських хронік» були акторка Віолетта Трикова та шоумен Максим Юрченко. Як писала ТК, про поновлення виходу проекту на каналі заявили у серпні 2010.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY